Bemutatkozás

 

 

 

 

Cégünk 2006-ban kezdte meg működését családi vállalkozásként.Fő célkitűzésünk a hazai alapanyagok részarányának növelése gyártásunkban és forgalmunkban. 2007-ben kelet-magyarországon kezdtük el a munkát majd 2009- ben Budapesten és jelenleg Országos lefedettséggel működünk. Fő patnereink a közétkeztetés területén kórházak, szociális intézmények, gyermekélelmezési intézmények, büntetésvégrehajtási intézetek.

Termékeink minőségét és szolgáltatási színvonalunkat folyamatosan emelve szeretnénk meglévő és leendő partnereinkel kiváló üzleti kapcsolatot ápolni.

Instant termékeink nem csak a közétkeztetés,vendéglátás változatosságát hanem a közétkeztetésről szóló 37/2014 (IV/30) EMMI rendelet betartását is segítik. Dehitratált termékeinket válogatott első osztályú minőségű alapanyagokból készítjük melyek fő ismertetői a magyaros ízvilág és gazdaságosság. Szeletes kekszeink a "reform is lehet finom" jelmondat fényében készültek. Natur, zöldséges, édes és dia változatok folyamatosan fejlődnek.  A gyártásunk és forgalmazásunk minőségét HACCP és ISO minőségbiztosítási rendszerünk biztosítja. Üzemünk természetbarát megújuló energia felhasználásával ZÉRÓ ENERGIA felhasználással működik.